Стружанец трага по синот

Вчера во 11 часот А.М. (44) од Струга пријавил дека на 12 септември околу 8 часот од неговиот дом во непознат правец се упатил неговиот син А.Ш. (25) од Струга.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицето.

Определуваќи се за европските вредности на демократијата се наоѓаме пред историска шанса која не треба и не смее да се пропушти не само во односите со Бугарија.

повеќе

Македонија сѐ повеќе заглавува во сиромаштија чија стапка изнесува скоро 22 отсто од вкупното население, речиси една третина од децата живеат во сиромаштија.

повеќе

Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

повеќе