Скопјани каснати од кучиња скитници

Вчера во 14:15 часот во полициската станица Центар К.Б. (50) од Скопје, пријавил дека на Кеј „13 Ноември" возејќи се на велосипед куче скитник го каснало во левата нога.

Вчера исто така во 13:20 часот во полициската станица Аеродром В.Т.(72) од Скопје пријавил дека на паркингот на булевар „АВНОЈ“ куче скитник го каснало во пределот на левата нога.

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе