во струмичко

Се запали автомобил во движење (ВИДЕО)

Вечерва околу 19.30 часот се запали автомобил марка „пежо" во движење на стариот пат Струмица-село Добрејци, информираат од ТППЕ Струмица.

Загинати и повредени нема, а причинета е поголема материјална штета.

Пожарот на автомобилот е угаснат по интервенција на струмичките пожарникари.

Оваа појава почнува да претставува сериозна закана за учениците, но и грижа за родителите и наставниците.

повеќе

Пробацијата претставува клучна новина во реформата на нашиот пенитенцијарен и казненоправен систем и приоритетна цел на владината политика.

повеќе

Анализа на проф. д-р Гордан Калајџиев на Решението У.бр.96/2016 од Уставниот суд.

повеќе