Се запали автобус во Скопје (ВИДЕО)

Се запали автобус на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, во скопската населба „Ѓорче Петров“.

Се работи за автобус со број 5 кој сообраќа на релација од Дексион кон Ново Лисиче.

Екипи од ЈСП „Скопје“ се на лице место и се утврдуваат причините за несреќата. Во несреќата нема повредени патници.

Стравот од неизвесноста што ја носи пандемијата од ковид-19 вирусот, бара да се преструктуираме и да го промениме начинот на нашето однесување и работење.

повеќе

Ако имаме предвид дека секој збор има свое значење, тогаш оваа „железна завеса" кон Бугарија, за која зборува премиерот дека била подигната од Југославија, се доведува во корелација со Берлинскиот ѕид. А, железната завеса помеѓу двете германии доведе до нивно обединување.

повеќе

Јас, Ангела Илиевска , учесник во повеќе протестни движења низ годините наназад, со себе го носам товарот на мојата личност и идеалите кои ги застапувам низ сите тие движења.

повеќе