Се самозадоволувал пред сограѓанка

Ѓ.А. (30) од Кочани добил кривична пријава поради сомневање за задоволување на полови страсти пред друг.

Тој на 13 август на улицата ,Стамен Манов“ во Кочани, ја забележал жената која го пријавила во полиција, застанал до неа со неговото возило и се самозадоволувал.

Каракачанов: На Бугаринот паметот му доаѓа следниот ден...

повеќе

При еден спор, понижувањето не е добро ниту за победникот, ниту за поразениот; ниту за „победникот“, ниту за „поразениот“.

повеќе

Стравот од неизвесноста што ја носи пандемијата од ковид-19 вирусот, бара да се преструктуираме и да го промениме начинот на нашето однесување и работење.

повеќе