Се преврте камион на автопатот Скопје-Велес

Камион се преврти на автопатот Скопје-Велес пред втората патарина.

Kамионот излетал од коловозната лента пред втората патарина за накај Велес. Засега како дошло до несреќата не е познато, не е познато и за евентуални повредени, а како што може да се види од самата фотографија најверојатно причинета е само материјална штета.

 Фото: Курир

Под менторство на овој истраен истражувач, научник и педагог, се развивале и се формирале многумина трудбеници и афирматори на македонското културно наследство.

повеќе

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе

Размислуваме како можеме да ја заштедиме и заштитиме водата, но само додека немаме вода!

повеќе