Приведен албански државјанин кој нелегално престојувал во Тетово

Во Тетово вчера околу 19:15 часот бил приведен А.В.(27) од Република Албанија, кој непријавено престојувал во земјава.

„А.В. бил задржан во полициската станица Тетово за натамошна постапка“, информираат од МВР

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе