Три дена по пријавата на мајката

Полицијата во интернет кафе ја најде исчезнатата малолетничка од Битола

Мелолетното девојче од Битола што беше пријавено за исчезнато, е најдено во интернет кафе. По три дена откако битолчанка пријави дека ја нема нејзината 14 годишна ќерка, полицијата тргна во потрага по малолетничката.

На 5 јануари годинава жена од Битола пријави дека нејзината ќерка А.М. излегла од дома и повеќе не се вратила. Вчера полициски службеници го пронашле девојчето во интернет кафе на улица „Елпида Караманди“ во Битола. 

Детали околу тоа каде било девојчето три дена од полицијата не соопштуваат.

Кој беше против осудата на комунизмот. За работите да станат појасни.

повеќе

Со потпишувањето на Преспанскиот договор се чинеше дека се отстрани единствената пречка за македонската интеграција во ЕУ и НАТО.

повеќе

Демонизирањето на Исламот и неговото постојано поврзување со тероризмот е загрижувачка појава во светот, а и на Балканот.

повеќе