Полицајци во Прилеп фатиле разбојници на дело

Вчера на улицата „К. Волнароски“ во Прилеп полицајци ги лишиле од слобода С.Џ. (35) и Е.Џ. (34), и двајцата од Прилеп, кои биле затекнати во кражба и кај нив биле пронајдени метални предмети за кои постои сомневање дека ги користеле за време на разбојништвото.

По целосно документирање на случајот, против нив ќе биде поднесен соодветен поднесок.

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе