Паднал од машина во рудник и сам отишол во болница

Од Здравствен дом-Крива Паланка вчера во 17.10 часот во полициската станица било пријавено дека кај нив дошол Г.С. (55) и побарал лекарска помош бидејќи додека бил на работно место во рудник паднал од машина и добил со повреди.

За настанот бил известен јавен обвинител и извршен е увид на местото на настанот.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе