Тетовско

Откриени стебла со марихуана во нива со пченка

Околу 50 стебла со марихуана биле откриени во нива со пченка во близина на тетосвкото село Слатино, информира МВР.

Полицијата вчера околу 16.40 часот на нива во месноста Боре сопственост на Б.Х.(51) од Слатино, на која имало засаден пченки, открила околу 50 стебла марихуана со различна големина.

Пронајдените стебла биле подигнати за вештачење.

Полицијата против Б.Х.  ќе биде поднесе кривична пријава..

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе