Нуркачи го пронајдоа телото на момчето кое се удави во Беровско Езеро

Пронајдено е телото на 14-годишното момче кое вчера се удави во Беровско Езеро, потврди портпаролката на СВР Штип, Гордана Панајотова и информираше дека нуркачите го извадиле телото на момчето од Беровско Езеро утрово во 8:50 часот.

Телото, како што додаде портпаролката, е предадено на обдукција во судска медицина во Скопје.

 

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе