Нормализиран сообраќајот кај скопската обиколница

Сообраќајот кој поради сообраќајна незгода утринава на скопската обиколница кај клучка Радишани, во правец од Волково кон Смилковци, беше во прекин е норманлизиран.

Засега нема информации за повредени или настаната материјлна шетата, но наскоро се очекуваат детали.

Албанија и Северна Македонија уште ќе чекаат, една година откако блокот рече дека имаат шанси за разговори за членство, вели Политико.

повеќе

Ништо не ме научи повеќе за моите родители, а и за мене, од храната што тие ја обожаваа откако избегаа од Босна.

повеќе

Охрид, најголемиот и најпосетен туристички центар во Македонија, балканскиот Ерусалим и европскиот бисер, се менува со брзина на светлината.

повеќе