Во Скопје

На комбе му испадна тркало среде булевар (ВИДЕО)

Комбе остана без тркало среде булевар во Скопје, што предизвикало паника кај другите учесници во сообраќајот.

Настанот се случил кај кружниот тек во Ѓорче Петров, а на групата на Фејсбук „Ѕид на сообраќајниот срам“ се појави и видео.

Албанија и Северна Македонија уште ќе чекаат, една година откако блокот рече дека имаат шанси за разговори за членство, вели Политико.

повеќе

Ништо не ме научи повеќе за моите родители, а и за мене, од храната што тие ја обожаваа откако избегаа од Босна.

повеќе

Охрид, најголемиот и најпосетен туристички центар во Македонија, балканскиот Ерусалим и европскиот бисер, се менува со брзина на светлината.

повеќе