ЖЕНАТА ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА

Мажот ја полеал нивната куќа со бензин и ја запалил

Вчера Ј.Ј. пријавила дека нејзиниот сопруг Н.М. ја полеал нивната куќа со бензин и ја запалил.

Според пријавата во полицијата во 14.29 часот Н.М. ја полеал со бензин семејната куќа на ул.„Брсјачка буна“  и истата ја запалил.

Во пожарот куќата целосно изгорела. Од страна на екипи на Територијална противпожарна заштита, пожарот е изгаснат.

Увид на лице место ќе се врши во текот на денешниот ден.

Процесот на проверка не треба да почне од правосудниот систем, туку од извршните претставници и членовите на парламентот, и тоа не само оние кои се на власт денес, туку и оние кои со години ја водеа земјата.

повеќе

Литературните дејци отсекогаш биле предвесници на некое ново време. Немале натприродна моќ да ја предвидат иднината.

повеќе

Политичките раководства во Република Македонија мора да сфатат дека немаат комодитет да ги занемаруваат економските политики на сметка на политичките агенди.

повеќе