Во скопско Драчево

Маж си ја бара сопругата

Во Полициската станица Драчево, вчера во 20.30 часот, Д.П. (44) пријавил дека истиот ден од домот во непознат правец се оддалечила неговата сопруга Д.П. (40).

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Кинеското присуство во Македонија не треба да се преценува или стигматизира, туку да се искористи,

повеќе

Земјите од Западен Балкан се соочуваат со нов безбедносен предизвик: дерадикализација и реинтеграција на повратниците.

повеќе

Граѓаните сѐ повеќе ја согледуваат неопходноста од непартиска форма на самоорганизирање.

повеќе