Кучиња скитници напаѓаат во центарот на Скопје

Вчера во 10:25 часот во полициската станица Центар, Д.К.(47) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 08:00 часот на Кеј „13-ти Ноември" бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница.

Исто така, во 17:00 часот вчера во полициската станица Центар, П.Д.(69) од Скопје пријавил дека на плоштад „Македонија“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница.

Стануваме и општество на меѓунационална недоверба и постојана сомничавост, која не секогаш е без причина.

повеќе

Македонија во НАТО е заслуга на сите политички партии од  осамостојувањето на земјата, а не само ДУИ.

повеќе

„Каде да летнеме викендов е пристап што како таков повеќе нема да постои“...

повеќе