Казнети сопственици на возила со затемнети стакла

Сообраќајната полиција казни 22 сопственици на возила кои без довола ги затемиле стаклата. Полициската акција била спр

Министерството за внатрешни работи во периодот од 11 до 17 овој месец спроведе акциски контроли на територијата на државата во однос на неисполнување на пропишани услови за затемнување на стаклата на возилата.

Како што се наведува во соопштението на МВР, при контрола се санкционирани 22 учесници во сообраќајот.

 

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе