Камион се превртел на автопатот Тетово-Скопје

Камион се превртел на автопатот Тетово-Скопје, извести очевидец за 1ТВ.

За сега не е позната причината за несреќата и се очекуваат дополнителни информации од МВР по истрагата.

Поради несреќата, сообраќајот се одвива отежнато, по една сообраќајна лента.

Два месеци по недобивањето датум за преговори за членство на Македонија во ЕУ, малку знаеме која беше улогата на Бугарија во тоа.

повеќе

И покрај сите обиди, темата „Закон за јазиците" не „лепи".

повеќе

Дали ние, луѓето, сакаме да продолжиме да живееме добро и безбедно на оваа планета?

повеќе