Изгоре „ауди“ во Скопје

Вчера околу 23.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека на улица Јуриј Гагарин настанал пожар во патничко возило „ауди“, сопственост на С.С.(41).

Полицијата извршила  увид.

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе

Веќе е јасно дека светот никогаш нема да биде ист по завршувањето на пандемијата и дека последиците ќе креираат нови образовни можности.

повеќе