Исчезната е 70-годишна жена, семејството бара помош

Исчезната е 70–годишна жена од Скопје, Павлина, облечена е во бели патики, црни панталони и бело крем јакна, а се изгубила покрај трим патеката во Кисела вода или на патеката покрај Тутунски комбинат од населбата Пролет до Аеродром.

Од нејзиното семејство молат сите кои имаат информации за жената , да се јават на телефоните 071 517-307 или 071 586-773.

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе

Целиот свет гледа на 2021 година како на година на заздравување на економијата.

повеќе