Хорор во Дебар, сексуално го нападнал својот син

Вчера во полициската станица Дебар, жена пријавила дека нејзиниот поранешен сопруг од Скопје полово го нападнал нивниот син.

Вчера 50-годишна жена пријавила дека во периодот од 14 јули до 4 август во куќа во Дебар нејзиниот поранешен сопруг С.Ј. од Скопје, извршил полов напад над нивниот син.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот, се наведува во соопштението од МВР.

„Сметам на вас“. Со овие зборови, претседателот Макрон апелираше до граѓаните на Северна Македонија да гласаат за Преспанскиот договор на референдумот на 30 септември 2018.

повеќе

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе