Граѓанин на Катар пријавил инцидент со неговиот син, а потоа го нападнал претседателот на клубот

Синоќа Ј.Х.Џ.Х.А.Т.(43) од Катар пријавил дека додека неговиот малолетен син тренирал фудбал на игралиште во Скопје, бил турнат од страна на тренерот М.К..  Полицијата против М.К. поднела соодветен поднесок.

Ѓ. Х. (46), претседател на клубот, пријавил дека по завршување на фудбалскиот тренинг, на излез од игралиштето, бил физички нападнат од Ј.Х.Џ.Х.А.Т.. Полицијата извршила увид по што бил известен и јавен обвинител. Се работи на целосно расчистување на случајот.

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе