Грабеж на бензинската „Окта“ во скопски Сарај (ВИДЕО)

Двајца маскирани лица на септември извршиле грабеж во бензиската пумпа „Окта“ во скопската општина Сарај.

Порталот Алмакос, објави видео снимка од грабежот, кој се случи на 11 септември.

Според порталот, крадците се фатени денеска во скопското село Грчец, но нема повеќе детали за нивниот иденитет.

Ајде од понеделник да се посветиме сериозно на „носење на Европа" во нашата држава.

повеќе

Улогите на „добар и лош полицаец“ ќе ги играат кон нас уште долго, доколку не сфатиме дека со итроманска политика не се може подалеку од Табановце до Богородица.

повеќе

Неделава, владите на ЕУ повторно решија да го одложат започнувањето на преговорите за пристапување со земјите кандидати Албанија и Северна Македонија, што претставува историска грешка - бидејќи безбедноста и стабилноста на Унијата зависат од трансформацијата на југоистокот.

повеќе