Две лица каснати од кучиња скитници

Вчера во 19.30 часот во полициската станица Кисела Вода, П.М.(35) од Скопје пријавил дека на ул.„Фредерик Шопен“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница.

Исто така вчера во 18.40 часот во полициската станица Центар М.И.(37) од Скопје пријавил дека на улица „Топанска“ неговиот 13-годишен син бил каснат од куче скитник во пределот на десната рака. 

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе