Дете исчезнато во Кочани пронајдено во Гази Баба

Вчера во 05,00 часот од страна на полициски службеници од полициска станица Гази Баба, бил пронајден Д.И.(12) од Кочани,

Од МВР информираат дека тој бил пријавен дека се оддалечил од домот на 16.01.2021.

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе