Дете и маж каснати од кучиња скитници

Две лица биле каснати од куче во текот на вчерашниот ден во Скопје.

„Во 11.30 часот во полициската станица Гази Баба, 62-годишниот М.М. од Скопје пријавил дека на улицата „Париска комуна“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата нога. Во 15.30 часот во пoлициската станица Бит Пазар, 48-годишниот Ќ.И. од Скопје пријавил дека на улицата „Павле Илиќ“ неговиот малолетен син бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница“, информираат од МВР.

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе