За тепачката во Марино

Цветковски: Моите синови учествувале во тепачката, но не го направиле делото

И моите синови се повредени, вели поранешниот градоначалник Звонко Цветковски, вработен во МВР, чии синови беа посочени од очевидци како сторители кои со нож повредиле полициски службеник, пренесува „ТВ 24".

Цветковски, инаку вработен во МВР чии синови беа посочени од очевидци како сторители, негира дека тие го сториле делото.

Цветковски за ТВ 24 вели дека делото не е направено како што е опишано според сведоците и дека и неговите синови се повредени. Тврди нема намера да влијае на истрагата.

„Тие учествувале, но не го направиле делото што е направено. Биле нападнати, моето дете и денеска беше во болница“ изјави Звонко Цветковски.

Демонизирањето на Исламот и неговото постојано поврзување со тероризмот е загрижувачка појава во светот, а и на Балканот.

повеќе

Последните искричења во меѓународниот поредок ја прават нејасна агендата за евроатлантски интеграции на регионот која претставува неопходен услов за долгорочна стабилност на Западен Балкан.

повеќе

Очигледно во градењето на македонското општество заборавивме да ја промовираме правдата како негова примарна цел.

повеќе