Зошто автомобилите на Ролс Ројс се толку скапи (ВИДЕО)

Ролс Ројс отсекогаш важела за симбол за највисоката класа автомобили наменети исклучиво за елитата.

Ролс ројс фантом е можеби нивниот најпознат модел и неговата цена е околу 450.000 долари, моделот гоуст е околу 315.000 долари, реит чини околу 320.000, а калинам чини 330.000 долари.

Овие цени се без какви било додатоци, а кога ќе се додадат личните ексцентрични детали од количеството нули може да ви се сврти во главата, а од компанијата тоа никогаш не го коментираат бидејќи сметаат дека нивните купувачи имаат право на својата приватност.

Во видеото може да видите зошто моделите на легендарната британска марка се толку скапи.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе