Препородена легенда

На тркачки мерцедес 190 Е 2,3-16 со реставрација му се врати стариот сјај (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Еден од најдобрите начини за прославување на 125-годишнината од учеството на Мерцедес-Бенц во моторспортот доаѓа од Австралија.

 

Поранешниот тркач Ендрју Мидеке му го врати стариот сјај на еден од најкултните тркачки автомобили на сите времиња со трикраката ѕвезда: 190 Е 2,3-16 од Групата А. Автомобилот оригинално учествувал во ДТМ шампионатот во тимот на Хелмут Марко, РСМ Марко, пред да биде однесена во Австралија за да се трка на легендарниот Батхрст.

Годинава, култниот „бејби бенц“ минал низ комплетна реставрација и резултатот е едноставно фантастичен.

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе