Разгледајте го М градот на БМВ со нивните најдобри креации (ВИДЕО)

БМВ М ја објави најновата „М град“ (M Town) реклама во која се вклучени некои од најдобрите спортски возила во историјата на компанијата.

Screenshot

Компанијата соопшти дека „М град“ е најуспешната дигитална кампања која одела за М дивизијата и овој филм, наречен „Спуштање“, протагонистот вози црвен Е30 М3 од историската флота на БМВ М.

Сè на сè, 18 М модели се вклучени во видеото, вклучувајќи М2 ЦС, М4 ГТС, М3 ГТС, М5 и Е46 М3. Клипот ни дава и да ѕирнеме на новиот М3 туринг, додека шефот на М дивизија Маркус Флаш се потпира на неговиот заден дел.

Ова е прилично возбудливо време за БМВ М марката. Не само што е одговорна за некои од најдобрите спортски модели на пазарот за оваа и следната година, се очекува да го претстави првиот целосно електричен модел базиран на и4 седанот. Се очекува стандардниот и4 да има 525 коњски сили, тешко е да се процени колку повеќе ќе му бидат додадени на пожестокиот и4 М (името не е потврдено), но несомнено ќе има подобрена амортизација и сопирачки, како и оригинални визуелни карактеристики.

Легенда под Главна слика

Screenshot

Потребно е да се провери дали имало наредба за следење врз Камчев.

повеќе

Во чест на Меѓународниот ден на трудот, вреди да се разгледа состојбата со работничките права во државата, да се направи краток осврт на изминатата година и да се согледа што може да се направи за да се насочат работите кон подобро.

повеќе

Таквиот вид на анахрон национал-романтизам, со речиси апологетски однос кон окупаторската политика на Бугарија во Втората светска војна, штетна е за хармонизација на односите на Балканот, пред сѐ на Бугарија со РСМ, но и со Србија.

повеќе