Разгледајте го М градот на БМВ со нивните најдобри креации (ВИДЕО)

БМВ М ја објави најновата „М град“ (M Town) реклама во која се вклучени некои од најдобрите спортски возила во историјата на компанијата.

Screenshot

Компанијата соопшти дека „М град“ е најуспешната дигитална кампања која одела за М дивизијата и овој филм, наречен „Спуштање“, протагонистот вози црвен Е30 М3 од историската флота на БМВ М.

Сè на сè, 18 М модели се вклучени во видеото, вклучувајќи М2 ЦС, М4 ГТС, М3 ГТС, М5 и Е46 М3. Клипот ни дава и да ѕирнеме на новиот М3 туринг, додека шефот на М дивизија Маркус Флаш се потпира на неговиот заден дел.

Ова е прилично возбудливо време за БМВ М марката. Не само што е одговорна за некои од најдобрите спортски модели на пазарот за оваа и следната година, се очекува да го претстави првиот целосно електричен модел базиран на и4 седанот. Се очекува стандардниот и4 да има 525 коњски сили, тешко е да се процени колку повеќе ќе му бидат додадени на пожестокиот и4 М (името не е потврдено), но несомнено ќе има подобрена амортизација и сопирачки, како и оригинални визуелни карактеристики.

Легенда под Главна слика

Screenshot

Јане бил свесен дека деновите му се одброени и отворено говорел за тоа. Знаел дека многумина имаат причина да го ликвидираат, дека им пречи во остварувањето на нивните „повисоки цели“.

повеќе

Во македонскиот интернет простор постојано се појавуваат и гаснат портали, со што засекогаш исчезнуваат и објавените содржини.

повеќе

Пред неколку недели се наврши една година од почетокот на пандемијата. Ковид-19 ги разоткри системските проблеми во здравствениот систем и другите институционални гранки на Косово.

повеќе