Украина

Пијан возач се забил во МиГ-29 (ФОТО)

Глетката доаѓа од Украина, каде пијан возач се удрил во борбен авион МиГ-29.

@Twitter

„Не е важно какви грешки сте направиле во скоро време, бидејќи најверојатно не можат ни да се мерат со таа на украинскиот капетан кој пијан го возел својот фолксваген туран и се забил во МиГ-29, борбен авион“, се наведува во постот на Твитер.

Легенда под Главна слика

@Twitter

Програмата за вакцинација во Бугарија може исклучиво да се окарактеризира како фијаско. 

повеќе

Вакцинирањето преку ред, слабата стратегија и лошата комуникација со јавноста ги обележаа првите месеци на вакцинирање во Хрватска која во моментов е близу дното на ЕУ во однос на процентот на вакцинирана популација. 

повеќе