Први фотографии

Новата „тројка“ на БМВ изгледа спремна за големи нешта (ФОТО+ВИДЕО)

Дами и господа, ова е новата серија 3 на БМВ (интерно позната како Г20) во сиот свој сјај, а фотографиите се објавени благодарение на „протечениот“ конфигуратор на интернет.

 

Првично објавени на БМВ форум, фотографиите покажуваат неколку верзии од понудата на серија 3, вклучувајќи го и врвот на гамата 340и, М спорт пакет, спорт лајн, како и повеќе конфигурации на ентериерот.

Првиот впечаток е дека новата генерација е поскладна од претходната, но и поагресивна. Голема улога во тоа има предниот дел со новиот дизајн на светлата и поострите линии на браникот. Новите фарови се прилично различни од тие на претходниот модел и помагаат автомобилот да изгледа поширок.

Гледано од страна, поголемото меѓуоскино растојание е очигледно, а резултатот е и поелегантен профил. Моделите 340и и М спорт пакет имаат најагресивни аеродинамични додатоци, со големи странични отвори на предните браници и набори кои „течат“ од фаровите. Се истакнува и задниот браник со два кружни отвори на издувот (330и М спорт пакет) или трапезоидни издуви (340и) на секоја страна.

Од една страна, Уставот му доделува бројни функции, а од друга страна, скржаво ги определува средствата за нивно остварување на практичен план.

повеќе

Напредокот и оптимизмот што ги обележаа децениите по 2. Светска војна се гледаа во создавањето на средната класа, составена од луѓе што, иако родени во куќи со земјени подови, завршија со факултетски дипломи и добри работни места во големите градови. Поседуваа автомобили и викендички, летуваа на море и патуваа во странство без визи.

повеќе

Најголемиот предизвик на секоја земја е развојот и одржувањето на здрава популација.

повеќе