Ланча делта интеграле од 1989 за остварување на рели соништата (ВИДЕО)

Ланча повеќе не личи на себе, но доколку имате вишок пари, можете да купите ваква прекрасна ланча делта ХФ интеграле од 1989.

 

Делта ХФ интеграле е автомобил за кој не треба специјално претставување, а овој примерок бил увезен во САД од Јапонија годинава. Обоен е во бело со специјална Мартини графика на надворешноста. Истиот овој автомобил се продавал во јуни, наддавањето стигнало до 23.000 долари, но не бил продаден.

Под хаубата на делтата интеграле е 2,0-литарски турбобензинец со осум вентили по цилиндар, кој дава 182 коњски сили и има вртежен момент од 304 њутнметри. Моторот е во комбинација со петбрзински рачен менувач кој ја префрла силата на сите четири тркала. Мерачот на ланчата покажува дека има поминато едвај малку повеќе од 78.000 километри.

Доволно за реализирање на рели соништата...

Структурното насилство кон трансродовите и родово небинарните луѓе е препрека во нивното реализирање како полноправни членови на општеството.

повеќе

И сега вие замислете, на едно детенце од 6 години да му кажувате со авторитет на наставник дека не треба да се дефинира како машко или женско.

повеќе

Засега СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ и нивните заеднички алтер-фабрикати не даваат впечаток дека го разбираат новосоздадениот замаец.

повеќе