ДФЦЦА

Кабрио&купе премиум лајф по шести пат возеше за благородна цел (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Викендот по шести пат се одржа автомобилското дефиле за кревање на свеста за превентивните прегледи на дебелото црево кај мажите и жените (ДФЦЦА).

 

Благородниот настан е во организација на групата љубители на автомобили Кабрио & купе премиум лајф.

Им посакуваме повеќе вакви дружења со убави автомобили и уште поубави луѓе.

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе

Според последното истражување на организацијата ПИНА, базирано врз анкети направени со 103 новинарки, 24,1% од новинарките добиле закани за физичко насилство, а 19,5% и закани по животот.

повеќе