Кабрио&купе премиум лајф: Хуманитарно возење за благородна цел (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Викендов во Скопје се одржа автомобилски хуманитарен настан за кревање на свеста кај јавноста за ракот на дебелото црево (ДФЦЦА драјв).

 

Во организација на Кабрио&купе премиум лајф клубот, хуманитарниот настан се одржа по петти пат.

Покрај благородната цел на настанот, организаторите и учесниците се истакнаа и со бројот и атрактивноста на автомобилите кои учествуваа.

Честитки до сите и се надеваме на што повеќе вакви благородни акции кои се мерак и за душата и за очите.

Земјите треба да бараат начини за градење мостови и унапредување на билатералните економски врски, а не да гледаат во минатото и да му наметнуваат на македонскиот народ поинаков идентитет или историски наратив.

повеќе

Tочната искористеност и капацитет на водните ресурси во државата e невозможно прецизно да се пресмета заради недостиг на континуирани хидролошки мерења и мониторинг на квалитетот на водите.

повеќе

Нам бизнисмените не ни требаат ниту уставни преамбули ниту некакви параграфи за да ги почитуваме Република Бугарија и нејзините граѓани. Ние некого почитуваме доколку прави профит, плаќа даноци и доколку е општествено одговорен.

повеќе