Ганц нов голф „кец“ на продажба (ФОТО+ВИДЕО)

Примероци на оригиналниот голф на Фолксваген може да се најдат и за помалку од 300 евра, а овој изгледа како зачуван, но обичен примерок каков што може да се најде за помалку од 1.000 евра.

 

Станува збор за примерок произведен во 1980 година, а поминал околу 1.000 километри.

Се наоѓа во понудата на Силверстоун аукции, а кон средината на јануари ќе биде понуден на аукција. Интересно е што првиот сопствен на автомобилот веќе имал еден голф, а овој го земал за резерва.

Голфот се покажал како фантастичен и сигурен автомобил, па замената само седела во гаража и го чекала својот ред, па така речиси новиот автомобил ја дочекал и 2020 година, а бил возен само два пати.

Првпат бил регистриран дури во 1999 година.

Останува да видиме за колку пари ќе го добие следниот сопственик.

Како и главниот лик во романот, Доне Совичанов, и Ташко Георгиевски никогаш не потклекна и не побара пусулче од Канцеларијата на нашиот јужен сосед во Скопје за да ја премине границата и да го посети своето родно село во Егејска Македонија.

повеќе

Министерството за финансии во изминатиот период активно работеше на реформа за унапредување на фискалната децентрализација, која нуди сериозно системско решение за стабилни финансии на општините кои ќе значат одговорни општини и испорака на квалитетни и ефикасни услуги за граѓаните. 

повеќе

Либералната империјалистичка доктрина на Америка е одговорна за ужасниот масакр во места како Виетнам, Ирак и Централна Америка. Но Америка, исто така, произведе либерална антиимперијалистичка доктрина што останува затскриена во една ТВ-серија што ја восхитува американската публика уште од 1966 година.

повеќе