Телохранителите на Меси грубо турнаа на под жена која од него бараше автограм (ВИДЕО)

Блескавата ноќ во која Лионел Меси ја доби четвртата „златна топка“ во кариерата имаше лоша увертира.

При доаѓањето на Меси во седиштето на ФИФА каде што беше закажана прес-конференцијата за новинарите, Меси беше опркужен од околу дваесет обожаватели кои од него бараа автограм. Некои од фановите беа груби, но неговите телохранители ја претераа работата кога зграпчија една жена и ја фрлија на подот. Да биде работата уште потрагична , со жената била и нејзината ќерка која за малку ќе го добиеше истото како и нејзината мајка.

Најдобриот фудбалер на светот само малку подзастана да види што се случува, но бргу продолжи кон салата за пресови.

Оваа појава почнува да претставува сериозна закана за учениците, но и грижа за родителите и наставниците.

повеќе

Пробацијата претставува клучна новина во реформата на нашиот пенитенцијарен и казненоправен систем и приоритетна цел на владината политика.

повеќе

Анализа на проф. д-р Гордан Калајџиев на Решението У.бр.96/2016 од Уставниот суд.

повеќе