Сејџ Сталоне умрел од операција на забите?

Причината за смртта на Сејџ Сталоне сè уште не е разјаснета. Но мајката на Сејџ, Саша, вели дека пред две недели нејзиниот син извадил пет заби, па најверојатно поради претераните болки се предозирал со апчиња.

 

„Му реков да не го прави тоа, сум слушнала дека луѓе умираат по комплицирани стоматолошки операции. Не требаше да извади пет заби одеднаш“, вели првата сопруга на Сталоне.

Деталите околу смртта на Сејџ дополнително ќе ги истражува и Скот Рос, ангажиран од самиот Сталоне. Рос ја водеше истрагата и по смртта на Мајкл Џексон, како и случајот на нападот на Крис Браун врз пејачката Ријана.

Погребот на Сејџ Сталоне ќе се одржи в сабота во Брентвуд во Калифорнија.

 

Постоењето на еден отпорен, одржлив и правичен систем на храна е нешто што мора да биде столб на секоја агенда која има за цел за климатско ублажување или адаптација.

повеќе

Економската криза е лоша во сите сфери на живеењето, но од неа можеме и да научиме по нешто.

повеќе

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе