Сејџ Сталоне умрел од операција на забите?

Причината за смртта на Сејџ Сталоне сè уште не е разјаснета. Но мајката на Сејџ, Саша, вели дека пред две недели нејзиниот син извадил пет заби, па најверојатно поради претераните болки се предозирал со апчиња.

 

„Му реков да не го прави тоа, сум слушнала дека луѓе умираат по комплицирани стоматолошки операции. Не требаше да извади пет заби одеднаш“, вели првата сопруга на Сталоне.

Деталите околу смртта на Сејџ дополнително ќе ги истражува и Скот Рос, ангажиран од самиот Сталоне. Рос ја водеше истрагата и по смртта на Мајкл Џексон, како и случајот на нападот на Крис Браун врз пејачката Ријана.

Погребот на Сејџ Сталоне ќе се одржи в сабота во Брентвуд во Калифорнија.

 

Зголемувањето на цените на храната се случува од причини кои се многу посложени отколку зголемувањето на другите цени, така што справувањето со тие причини бара различни стратегии. 

повеќе

Оние кои што најмногу сакаат карикатури засновани на црн хумор, имале највисоки мерки на вербалните и невербалните тестови на интелигенција, односно потребна е извесна интелигенција, добро расположение и смиреност да се препознае и ужива во црниот хумор, покажуваат истражувањата.

повеќе

Засега нема причина за паника, но треба внимателно да му пристапиме на наративот дека омикрон предизвикува лесна форма на КОВИД-19 која побрзо ќе доведе до крај на пандемијата.

повеќе