Внукот на Сталоне: Сталоне и сопругата имаат вина во смртта на синот

Ед Филити, синот на полусестрата на Сталоне, Ен, откри дека Сејџ Сталоне посебно го погодило тоа што татко му не сакал да му одговори на повикот кога сакал да му го честита роденденот на 6 јули. Ед многу ѝ се лути и на сопругата на Сталоне, Џенифер, на која ѝ честитал дека „успеала да го растргне семејството“.

Ед на својот фејсбук-профил му се нафрлил на својот вујко обвинувајќи го дека го запоставил својот син Сејџ, кој беше пронајден мртов во неговиот дом во Холивуд хилс, во петокот, најверојатно поради предозираност.

Во своите коментари 18-годишното момче ја критикувало сегашната сопруга на 66-годишниот глумец, Џенифер Флавин, која Сталоне го оддалечила од неговото семејство и синот.

Понатаму открива како Сејџ посебно го погодило тоа што татко му не сакал да му одговори на повикот кога овој сакал да му го честита роденденот.

 

Освен тоа што муралите се моќно средство за комуникација, тие можат да бидат и предмет на манипулации, па и пропаганда, подигање тензии и продлабочување на недоразбирањата во БиХ.

повеќе

Процесот на донесување на буџетот ме потсетува на една изрека на поранешниот државен секретар на трезорот на САД, Џејкоб Лу (Jacob Lew) кој вели дека „Буџетот не е само колекција на бројки, туку израз на нашите вредности и аспирации“.

повеќе

Конески со голема дарба и со рационална мисла, создаде комуникативна поезија, создаде за македонските генерации образец на читлива литература.

повеќе