Вил Ферел им ја испеа Витни Хјустон на дипломци - „Јас секогаш ќе те сакам“ (ВИДЕО)

Вил Ферел е успешен глумец, на кој луѓето паѓаат од столче од смеа, а сега дознавме дека исто така може да изведе и прилично импресивна акапела-верзија на „I Will Always Love You".

По трогателниот говор, Ферел во петокот им изведе серенада на класата дипломци на Универзитетот во Јужна Калифорнија, можеби во обид да ја намали болката за нивните новооткриени долгови. Во секој случај, било убав момент за сите присутни.

Да, се чини верзијата на оваа песна е популаризираната на Витни Хјустон, но Доли Партон ја напиша оваа песна и Доли заслужува признание.

Еве го целиот говор на Ферел, во случај ако ви треба мотивација во животот.

Постојат кафе барови каде стои натпис дека немаат интернет па препорачуваат луѓето да си прават муабет како порано. 

повеќе

Заев рече дека не му се допаѓа како соседните земји реагирале на кризата во Македонија и власта во Србија ја нарече „националистичкото раководство на Вучиќ“, па во Белград предизвика епидемија од паѓања во несвест од изненаденост и навреденост. Хм, во што е точно проблемот?

повеќе

Луѓето се лутат што бизнисмените не реагирале или недоволно критикувале за лошите владини потези во минатото. Од нивна перспектива - веројатно со право.

повеќе