Марк Хамил го „кине“ Хан Соло во Лошо читање од усни (ВИДЕО)

Видеово е одлично на милион различни нивоа.

Најновото дело на омилениот Јутјуб-серијал „Лошо читање од усни“ (Bad Lip Reading) се фокусира на „Ѕвездени војни: Силата се буди“, а најубавата работа: Марк Хамил чита реплики!

Се разбира, тој не зборува како Лук Скајвокер, туку одлично го „кине“ Хан Соло.

Всушност, сите актерски гласови се добри, а во некои случаи стварно е тешко да се поверува дека смешните реченици не се она што хероите навистина го кажуваат.

Новото видео ѝ е посветено на починатата Кери Фишер.

Објавено

Четврток, Април 6, 2017 - 21:11

Коментари

Помина 28-ми април во уште едно потсетување, дека пред 16 години од заседа кај Вејце ѕверски беа мачени и убиени осуммина македонски бранители во најкрвавиот и најбрутален масакар во поновата македонска историја.

повеќе

Во ситуација кога политичките опции се толку спротивставени, останува да се формира едно тело/одбор составено од врвни, независни и непристрасни луѓе.

повеќе

Доколку и се избере влада на РМ без формално определен мандатор Уставниот суд на РМ нема да има правна можност за никаква интервенција.

повеќе