Конечно трејлерот на „Тор: Рагнарок“ (ВИДЕО)

Овој ноември „Тор: Рагнарок“, еден од најочекуваните блокбастери годинава. 

Во него Тор очигледно ќе се тепа со Халк и ќе се обиде да ја спречи апокалипсата на Азгард, како и да ги открие Камењата на бесконечноста и Бесконечната ракавица, поради што и ја напушти Земјата на крајот на „Одмаздници: Ерата на Алтрон“. Секојдневна работа за синот на Один.

(Добро е, не е шишан во цел филм.)

Објавено

Понеделник, Април 10, 2017 - 21:49

Коментари

Помина 28-ми април во уште едно потсетување, дека пред 16 години од заседа кај Вејце ѕверски беа мачени и убиени осуммина македонски бранители во најкрвавиот и најбрутален масакар во поновата македонска историја.

повеќе

Во ситуација кога политичките опции се толку спротивставени, останува да се формира едно тело/одбор составено од врвни, независни и непристрасни луѓе.

повеќе

Доколку и се избере влада на РМ без формално определен мандатор Уставниот суд на РМ нема да има правна можност за никаква интервенција.

повеќе