Бред Пит се чувствува заробен од името Бред

Најновото во врска со Бред Пит се многу сензационални вести за неговиот развод и за неговото откажување од алкохол. Но не дозволувајте тоа да ви го одвлече вниманието од едно клучно откровение.

Пит, кој се колне дека не поминува низ средовечна криза, не сака повеќе да се вика Бред. Кога во Џи-кју го прашуваат дали се смета себеси за успешен, глумецот (иако не смета себеси ни за некој којзнае каков глумец) едноставно одговара: „Би сакал да можам да си го сменам името“.

„Како Пи Диди. Можам сега да бидам Пафи или - како е Снуп? Лајон? Едноставно чувствувам дека името Бред не ми одговара“, вели Пит. „А во моментов се чувствувам баш како некој ебан Бред“.

Пит, кој е толку многу Бред, брзо појаснува дека ребрендирањето според горенаведениот рапер не е баш она што тој го бара. Наместо да има друго име, тој порадо би одел со „Ништо“.

Е па со среќа со твојот проблем со бредството, Пит.

Постојат кафе барови каде стои натпис дека немаат интернет па препорачуваат луѓето да си прават муабет како порано. 

повеќе

Заев рече дека не му се допаѓа како соседните земји реагирале на кризата во Македонија и власта во Србија ја нарече „националистичкото раководство на Вучиќ“, па во Белград предизвика епидемија од паѓања во несвест од изненаденост и навреденост. Хм, во што е точно проблемот?

повеќе

Луѓето се лутат што бизнисмените не реагирале или недоволно критикувале за лошите владини потези во минатото. Од нивна перспектива - веројатно со право.

повеќе