Неточни гласини на социјалните мрежи

Евровизиската песна не е повлечена!

Гласини за повлекување на песната „Империја“ почнаа да се шират низ социјалните мрежи. Од наши извори дознаваме дека гласините не се точни и дека не станува збор за никакво повлекување на песната.

Беше доволно песната „Империја“ на нашите евровизиски претставници да ја снема од Ју-тјуб за да почнат да се шират гласини дека наводно, песната e веќе повлечена.

Од наши извори дознаваме дека сепак, не станува збор за никакво повлекување на песната „Империја“ со која Есма и Лозано ќе ја претставуваат Македонија на Евросонг во Шведска, туку за техничка грешка во видео-записот и дека наскоро повторно ќе може да ја слушаме и гледаме на Ју-тјуб.

     

Здруженост, сплотеност и поврзаност на луѓе, друштва, организации и институции кон една заедничка цел или поради заедничка причина. 

повеќе

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе