Девојки

.

20 Ноември 2020 - 22:45

.

14 Ноември 2020 - 22:48

.

06 Ноември 2020 - 22:44

.

16 Октомври 2020 - 18:36

.

03 Октомври 2020 - 10:50

.

18 Септември 2020 - 17:03

.

27 Август 2020 - 15:54

.

14 Август 2020 - 17:05

.

07 Август 2020 - 12:06

.

01 Август 2020 - 12:18

.

24 Јули 2020 - 12:05

.

03 Јули 2020 - 13:58

.

26 Јуни 2020 - 14:47

.

20 Јуни 2020 - 16:24

.

12 Јуни 2020 - 15:23

Ако имаме предвид дека секој збор има свое значење, тогаш оваа „железна завеса" кон Бугарија, за која зборува премиерот дека била подигната од Југославија, се доведува во корелација со Берлинскиот ѕид. А, железната завеса помеѓу двете германии доведе до нивно обединување.

повеќе

Јас, Ангела Илиевска , учесник во повеќе протестни движења низ годините наназад, со себе го носам товарот на мојата личност и идеалите кои ги застапувам низ сите тие движења.

повеќе

Германија не го негира своетo фашистичко минато, ниту дека ја окупирала Франција, па следствено, не се ни менувани ни учебниците во обете земји, ниту се бришани делови од споменични натписи.

повеќе