Вухан претпазливо се буди (ВИДЕО)

Кинескиот коронавирусен епицентар Вухан претпазливо повторно се отвора откако се намалија новите случаи на коронавирус. Франс прес бил во градот на денот кога почна карантинот, 23 јануари, и сега дава компаративен изглед по повеќе од два месеци изолација.

Објавено

Петок, Април 3, 2020 - 16:37

Се затвораат цркви, но се отвораат кладилници.

повеќе

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе