РАКОМЕТАРИТЕ УМОРНИ, АМА СО ВЕДАР ДУХ

Стоилов на Фејсбук: Се моли маглата да не ја прави циганската, некои имаат меч утре! (ФОТО)

Ракометните репрезентативци на Македонија засега релативно добро го поднесуваат чекањето на скопскиот аеродром „Александар Велики“, каде што веќе пет часа се во исчекување на поаѓањето за Данска, а дел од нив слободното време го користат за пишување интересни статуси на социјалните мрежи, во што убедливо предничи, барем во духовитоста, кружниот напаѓач Стојанче Стоилов.

„Се моли маглата да не ја прави циганската... некои имаат утакмица утре“, напиша ракометарот на Вардар на својот фесбук-профил.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе